Ηλεκτροβελονισμός

Posted in Healthnlife our method

H μέθοδος του ηλεκτροβελονισμού χρησιμοποιεί αποκλειστικά την μέθοδο της ωτοθεραπείας που είναι ικανή να εκμηδενίσει τα επίπεδα εξάρτησης από την νικοτίνη,το αλκοόλ, ή να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στον οργανισμό που πάσχει από βουλιμία, stress, ή αϋπνία διεγείροντας ανώδυνα συγκεκριμένες νευρικές απολήξεις.
Η μέθοδος χρησιμοποιεί εξελιγμένη ωτοδιεγερτική συσκευή και αξιοποιεί ένα set αγωγών που αποτελούν και το σύνολο της θεραπείας. Κάθε αγωγή είναι απόλυτα ανώδυνη και διαρκεί 15 λεπτά.
Τα αποτελέσματα της μεθόδου έχουν μετρηθεί με σχετική έρευνα και αποδεικνύουν την επιτυχία της σε ένα ποσοστό μεγαλύτερο
 του 90%.

Light and sound

Posted in Healthnlife our method

Οι συσκευές τύπου LIGHT AND SOUND ανήκουν στην κατηγορία των επονομαζόμενων «MIND MACHINES». Κατά την λειτουργία τους εκπέμπουν παλμικά σήματα φωτός και ήχου προκειμένου να αλλάξουν την κατάσταση του εγκεφάλου προς το επιθυμητό στάδιο πχ ηρεμία, χαλάρωση, ύπνος, αύξηση της δημιουργικότητας, βελτίωση της μνήμης κλπ μέσω της καλύτερης λειτουργίας των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου. Η αγωγή συνδυάζει την προβολή σειράς σχημάτων και χρωμάτων μέσω ειδικών γυαλιών σε συνδυασμό με το ακουστικό αποτέλεσμα εκπομπής συχνοτήτων ήχων μέσω ακουστικών. Ο συνδυασμός αυτός προσομοιώνει συνθήκες διαλογισμού στον ανθρώπινο εγκέφαλο με τα παραπάνω αναφερθέντα ευεργετικά αποτελέσματα.

 

video image

ethismos

pregnant 1

win