Έχω τις απορίες μου

Posted in healthnlife-info

Ποιο είναι το κόστος της εφαρμογής;

Το κόστος της εφαρμογής είναι 130 ευρώ (περιλαμβάνει ΦΠΑ). 

Η Health & Life είναι Δημόσια ή Ιδιωτική επιχείρηση;

Η Health & Life είναι ιδιωτική επιχείρηση.

Το κόστος της εφαρμογής καλύπτεται από κάποιο δημόσιο φορέα ή ταμείο;

Όχι το κόστος της αγωγής δεν καλύπτεται από κάποιο φορέα, Εξαίρεση αποτελεί το ταμείο Δημοσιογράφων που καλύπτει σημαντικό μέρος του κόστους.

Η Health & Life εφαρμόζει μια νέα αδοκίμαστη μέθοδο;

Η μέθοδος εφαρμόζεται από το 1980. Σήμερα λειτουργούν κέντρα σε διάφορες ηπείρους.  
Στην Ελληνική επικράτεια η Health & Lifeέχει συμπληρώσει 13 χρόνια λειτουργίας .

Η μέθοδος έχει παρενέργειες;

Η μέθοδος ανήκει στις εναλλακτικές θεραπείες. Η συσκευή έχει πιστοποίηση CE, είναι κατασκευασμένη στην Ιταλία σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες και τα εχέγγυα από την Ευρωπαϊκή. Ένωση. Δεν έχουν διαπιστωθεί παρενέργειες και η εταιρία εκπαιδεύει και πιστοποιεί τους χρήστες του ειδικού εξοπλισμού

Αν δεν κόψω το κάπνισμα, τα λεφτά μου θα πάνε χαμένα;

Το ποσοστό επιτυχίας είναι πολύ μεγάλο (9 στους 10). Από εσάς χρειάζεται η λογική απόφαση να κόψετε το κάπνισμα. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να το δοκιμάσετε. 

Γιατί δεν υπάρχει πια εγγύηση επιστροφής χρημάτων;

Γιατί αυτή η τακτική ήταν παλιά/ξεπερασμένη μέθοδος που αποσκοπούσε στο να εμπιστευτεί ο κόσμος τη μέθοδό μας. Μετά από συναπτά 13 έτη επιτυχούς λειτουργίας που μας καταξίωσε στην συνείδηση του κόσμου δεν τη χρειαζόμαστε πια.

Αν καπνίσω, αναιρώ ότι μου πρόσφερε η μέθοδος;

Ναι. Ουσιαστικά η μέθοδος επιτυγχάνει την απεξάρτηση από τη νικοτίνη. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να τροφοδοτήσετε ξανά τον οργανισμό σας με την εθιστική ουσία, γιατί θα δημιουργηθεί ανάγκη για επόμενο τσιγάρο, έστω και με μία ρουφηξιά, είτε έχει περάσει 1 μήνας, είτε 10 χρόνια-θα έχετε τις ίδιες επιπτώσεις. 

Δεν έχω στερητικά συμπτώματα αλλά έχω πολύ έντονη επιθυμία.

Αυτό είναι λογικό, η μέθοδος δεν επεμβαίνει στο μυαλό σας, και τον πρώτο καιρό θυμάστε το τσιγάρο, όμως κάθε μέρα θα σας έρχεται στο μυαλό όλο και λιγότερο συχνά. Να πίνετε νερό κάθε φορά που το σκέφτεστε - έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει. 

Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να ξανακάνω εφαρμογή;

Αν αντιμετωπίζετε στερητικά συμπτώματα ειδικά κατά τις πρώτες 2-3 εβδομάδες, ή γενικότερα αν αντιμετωπίζετε (οργανικές) δυσκολίες (αργότερα, μέσα στο εξάμηνο). Επίσης αν ξανανάψετε τσιγάρο, ή αν μετά από μερικούς μήνες αισθάνεστε ότι είστε ιδιαίτερα επιρρεπής και έχετε μεγάλη ανάγκη ξαφνικά. 

video image

ethismos

pregnant 1

win